top of page

La INDIBA® està reconeguda actualment com un dels tractaments més ràpids i efectius en patologies agudes, cròniques o musculars entre moltes altres.

INDIBA®  és un tractament de radiofreqüència que accelera la recuperació natural del cos augmentant el flux sanguini i estimulant la restauració de teixits danyats, ajudant així a la recuperació muscular.

A diferència d'altres tractaments de radiofreqüència, el tractament INDIBA realitza una descàrrega controlada de 448 kHz d'energia a la dermis de la pell i a la capa subcutània.

Aquest procés incrementa la temperatura dels teixits a nivell profund fins arribar a l'interior de les cèl·lules, afavorint així l'activació de la circulació sanguínia i l'oxigenació dels teixits i estimulant la producció de col·lagen i elastina.

En qué podem ajudar-te?

Fisioteràpia

  • Controla i redueix la inflamació.

  • Accelerar la capacitat de cicatrització i de regeneració del teixit lesionat

  • Alleugeriment del dolor: des de la primera sessió de tractament.

  • Recuperació més eficaç de les lesions.

  • Tractament més profund i efectiu que escurça els períodes de recuperació.

  • Millora la circulació sanguínia.

 

Fisioteràpia esportiva

INDIBA és una tècnica avançada i científicament provada que revoluciona el món de la fisioteràpia d'elit.

La fisioteràpia esportiva és un dels marcs referents a INDIBA.

La rapidesa amb què es noten els resultats del tractament és essencial per garantir una recuperació ràpida de l'esportista.

Tractaments eficaços per a: trauma directe, trauma indirecte, descàrrega muscular, inflamació, fatiga, preparació per a la competició, fractura…

 

Tractament post quirúrgic

Permet accelerar els temps de curació i recuperació després d'una intervenció quirúrgica millorant la microcirculació i disminuint l'edema i la flacciditat cutània entre altres beneficis.

Tractaments eficaços per a: millora de la cicatrització, reabsorció més ràpida d'edemes, reabsorció d'hematomes, ràpida recuperació de la sensibilitat, augment de l'elasticitat de la pell, disminució de les molèsties postoperatòries…

 

Patologia de l'aparell locomotor

INDIBA és una solució efectiva per al tractament de: punts gallet, teràpia miofascial, drenatge limfàtic, traumatologia, articulació temporomandibular (ATM) etc.

 

Sòl Pèlvic

El tractament INDIBA també s'usa freqüentment per tractar problemes a terra pèlvic en dones, i també en homes, com la incontinència urinària; els prolapses; algunes disfuncions sexuals; la recuperació postpart; el dolor pèlvic crònic; o la sequedat vaginal.

Professionals al teu servei

1708382760353.jpg

Fiorella Pérez Riquelme
Fisioteraputa i Osteopata

1708382760341.jpg

Clàudia Galdeano Godoy 
 
Fisioteràpeuta i Osteopàta

 A Espai Salut Tiana, combinem el tractament INDIBA amb la tècnica manual per accelerar el procés de recuperació de les lesions dels nostres pacients, tant a les fases d'inflamació aguda com a les cròniques.

RESERVA
LA TEVA
CITA

TRUCA'NS AL
93 395 54 04
667 90 86 89

bottom of page