top of page
White Structure
efectos preso.jpg

PRESSOTERÀPIA

La pressoteràpia és una tècnica que s'aplica per mitjà de càmeres de pressió positiva, en un ritme i distribució que afavoreix el drenatge limfàtic i el retorn venós. Indicat per a pacients que presenten alteracions al sistema circulatori. A més, és un procediment senzill, indolor, eficaç i amb grans beneficis per a l'organisme. Les seves funcions, a l'àrea de la fisioteràpia, tenen efectes directes al sistema circulatori, accelerant els processos de recuperació.

RESERVA
LA TEVA
CITA

TRUCA'NS AL
93 395 54 04
667 90 86 89

Les pressoteràpies són equips que consten en essència d'un compressor, el qual s'encarrega d'introduir aire a pressió a l'interior d'uns maneguets o botes preparats especialment, aquestes botes permeten introduir els braços o les cames, i fins i tot l'abdomen de manera que en insuflar aire i augmentar la pressió de forma seqüencial es produeixi un drenatge, un buidament del líquid extravasat i aquest retorni a la circulació evitant així problemes que deriven de l'estancament venós o limfàtic.

Els accessoris que acompanyen la Pressoteràpia estan constituïts de manera que es va introduint aire seqüencialment a les diverses seccions que les componen, d'aquesta manera es produeixen alternativament successions de pressió i descompressió que afavoreixen el tipus de drenatge concret que volem aconseguir.

És un equip molt útil ja que suposa un mètode molt eficaç contra múltiples patologies afavorint una millor circulació venosa, té uns efectes col·laterals molt interessants ja que la seva aplicació correcta, amb pressions suaus, produeix un efecte de massatge relaxant a la zona en què s'aplica i aquest efecte es pot estendre a tot el cos, així que fins i tot podríem utilitzar la Pressoteràpia com una tècnica de relaxació suau disminuint el grau de tensió muscular, l'estrès i contribuint fins i tot a disminuir dolors crònics a la zona tractada.

Podem considerar en certa manera la Presoteràpia com un equip que ajuda al cor i per tant el descarrega de l'esforç que suposa extreure el líquid extravasat des de llocs allunyats del mateix, des d'aquest lloc, el cor ha de fer un esforç extraordinari sobretot en persones d'edat avançada o amb problemes circulatoris manifestos.

L'efecte de pressió suau que fem des de l'exterior permet al líquid intersticial excessiu tornar amb més facilitat al sistema circulatori i ser integrat a la circulació general.Elimina la retenció de líquids.

 

En què podem ajudar-te?

  • Tractament dels edemes i limfoedemes.

  • És efectiva en el procés de recuperació després d'una competició esportiva.

  • Estimula el sistema circulatori, recomanada per competició.

  • Afavoreix l'oxigenació del cos.

bottom of page